На Херсонщині заборонили збирати металобрухт від залишків військової техніки — ОВА

По | 20.05.2023

КИЇВ. 20 травня. Todaysdays. На Херсонщині заборонено збирати металобрухт від залишків військової техніки, крім того, що це небезпечно, є необхідність документування наслідків ворожих злочинів, наголосила Херсонська в ОВА, пише Todaysdays. 

Цитата

«На Херсонщині аборонено збирати металобрухт від залишків військової техніки. Це стосується всієї знищеної техніки, зброї, елементів ракет, боєприпасів, гільз тощо. Заборона повʼязана з необхідністю документування наслідків військової агресії та злочинів окупантів. Також нагадуємо, що збір залишків військової техніки — це небезпечно для мирних жителів. Там можуть залишатися вибухонебезпечні предмети», — йдеться в повідомленні Херсонської в ОВА в Telegram.

Обмеження введене Херсонською ОВА спільно з ОУВ «Херсон» діятиме до скасування чи припинення воєнного стану та 30 днів після нього.

Доповнення

На Херсонщині російські війська 20 травня близько 4:00 вчергове обстріляли місто Берислав. «Ворожий снаряд поцілив у приватний будинок. Під завалами загинули чоловік і жінка.

За минулу добу по Херсонщині противник здійснив – 53 обстріли, випустивши 311 снарядів з важкої артилерії, «Градів», танків, БПЛА та авіації. Місто Херсон ворог обстріляв 2 рази (11 снарядів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти з’єднали острів Джарилгач з окупованою материковою частиною Херсонщини – Генштаб

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *