Окупанти протягом доби завдали 17 авіаційних ударів по Україні – Генштаб

По | 24.05.2023

КИЇВ. 24 травня. Todaysdays. Протягом доби російські окупанти завдали 17 авіаційних ударів та близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по Україні. Про це Todaysdays повідомляє з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

«Протягом доби противник завдав 17 авіаційних ударів, здійснив близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах», — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вночі обстріляли громаду на Сумщині

Також Генштаб повідомляє про ситуацію на інших напрямках:

• На Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує зберігати військову присутність у прикордонних з Україною районах. Протягом доби здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Янжулівка Чернігівської області; Бунякине, Шпиль, Олексіївка Сумської області, а також Уди, Ветеринарне, Липці, Зелене, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Бударки, Землянки на Харківщині.

• На Шахтарському напрямку ворог здійснив обстріли населених пунктів Водяне, Вугледар та Велика Новосілка.

• На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії. Здійснив обстріли населених пунктів Времівка, Новосілка Донецької області; Ольгівське, Малинівка, Гуляйполе, Гуляйпільське, Новоселівка, Омельник, Білогір’я, Мала Токмачка, Кам’янське Запорізької області; Велетенське Херсонської області та місто Херсон.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *