Підготовка до контрнаступу ще триває — заступник керівника ОП

По | 25.05.2023

25 травня. Todaysdays. Заступник керівника Офісу президента України Ігор Жовква в коментарі Bloomberg заявив, що підготовка до контрнаступу ще триває, і закінчиться, коли країна отримає необхідне озброєння від країн-союзників, передає Todaysdays.

Цитата

«Ми й надалі будемо готувати контрнаступ», — сказав Жовква і висловив переконання, що очікуваний контрнаступ проти російських військ «дасть результати», і розпочнеться, «як тільки країна отримає необхідну зброю від союзників».

Деталі

Він привів до прикладу поставки далекобійної артилерії, боєприпасів і бойових танків. Крім цього, Жовква прокоментував заяву прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, що Україна «не зможе перемогти» російську армію у війні.

«Можливо, я щось упустив, але, можливо, прем’єр-міністр став дуже хорошим військовим експертом», – сказав заступник керівника ОП.

Раніше

Радник Офісу президента України Михайло Подоляк в інтерв’ю італійському телеканалу Tg1 повідомив, що очікуваний контрнаступ українських бійців «триває вже кілька днів».

Потім у Twitter він пояснив свої слова, підкресливши, що контрнаступ передбачає десятки різних дій зі знищення окупаційних військ рф на різних напрямках, які вже відбувалися, відбуваються та відбуватимуться, як і знищення логістичного забезпечення ворога.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *