Резніков анонсував нове засідання «Рамштайн» наступного тижня

По | 20.05.2023

20 травня. Todaysdays. Міністр оборони України Олексій Резніков анонсував чергову зустрічі у форматі «Рамштайн» наступного тижня. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає Todaysdays.

Цитата

«Зміцнення ППО/ПРО залишається нашим пріоритетом №1. Наземні системи – від ПЗРК то потужних батарей — та ракети доних незмінно у фокусі. Про це, зокрема, ми будемо говорити з колегами на черговій зустрічі у форматі Рамштайн наступного тижня», — написав Резніков.

Раніше

Міністр оборони Олексій Резніков подякував колегам за появу реактивної коаліції, а також зауважив, що F-16 були створені, щоб перемогти поганих хлопців.

За його словами, західні літаки стануть важливим елементом захисту українського неба.

«Сучасна авіаційна платформа – це саме те, чого нам зараз не вистачає у системі ППО/ПРО, щоб захистити наші мирні міста танаших воїнів на фронті…  Хочу звернутися до усіх громадян України. Рішення, які сьогодні ухвалюють наші партнери щодо літаків – це важливий етап, але не кінець шляху.

Знадобиться час, ресурси і багато дуже кваліфікованої праці, доки наше небо стане безпечнішим. Треба набратися терпіння», — резюмував міністр.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *