росіяни не припиняють удари по Херсону, є загиблі і поранені — голова ОВА

По | 03.05.2023

КИЇВ. 3 травня. Todaysdays. Російські війська сьогодні неодноразово вдарили по Херсону та області, повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram, пише Todaysdays.

Цитата

«росіяни продовжують бити по Херсону, залишайтеся у безпечних місцях. Уже відомо про нових поранених та загиблих. Коли у місті стане спокійніше, повідомлю окремо!» — написав він незадовго до 15 години.

Про обстріли повідомив і керівник ОП Андрій Єрмак: «За попередньою інформацією, внаслідок ворожого обстрілу Херсона росіяни поцілили по цивільній інфраструктурі. Наразі відомо про 1 постраждалого».

Деталі

Перед цим, за даними Прокудіна, також були ворожі удари по облцентру.

Через ранковий обстріл гіпермаркету “Епіцентр” у Херсоні три людини загинули, ще четверо – отримали поранення, лікарі надають їм необхідну допомогу.

Пізніше стало відомо про нові обстріли росіян. «Ворог вдарив по залізничному вокзалу Херсона. Попередньо, одна людина загинула, ще троє цивільних – поранені. Також пошкоджено карету “швидкої” – медики не постраждали. На місці працюють рятувальні служби», — зазначив Прокудін.

Також сьогодні росіяни вбили трьох енергетиків, які виконували аварійно-відновлювальні роботи поблизу села Степанівка. Також ворог гатив по Михайлівці, Гаврилівці, Тягинці, у Токарівці на подвірʼї власного будинку загинув 47-річний чоловік, в Іванівці – поранено 61-річного місцевого жителя.

Нагадаємо

Російські війська сьогодні завдали удар по єдиному працюючому гіпермаркету Херсона.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *