«Україна була, є і буде»: у ОП відповіли на останню заяву путіна

По | 24.05.2023

24 травня. Todaysdays. Радник Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter відреагував на останню заяву російського диктатора володимира путіна, заявивши, що «Україна була є і буде, росія ж історично самообнулилася», передає Todaysdays.

Цитата

«Україна була, є та буде. росія ж історично самообнулилася: путінська еліта зникне, традиційні міфи перетворилися на меми, а територія прискорено занурюється в стан класичного «російського бунту, злиднів і безвладдя», – написав радник.

Доповнення

Вчора, 23 травня, путін зустрівся з головою конституційного суду рф валерієм зорькіним, який приніс карту 17-го століття, складену за часи французького короля Людовіка XIV. Він показав диктатору карту, і сказав, що на цій карті начебто «немає України».

путін погодився відповів, що начебто «ці землі просто входили до складу Речі Посполитої, а потім попросилися до складу Московського царства, а вже потім, після Жовтневої революції, почали утворюватися всілякі квазідержавні утворення, а радянська влада створила радянську Україну».

Нагадаємо

російський диктатор володимир путін може згадати на засіданні радбезу про «атаку диверсантів» на бєлгородщину.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *