В Італії завершилась годинна зустріч Зеленського та прем’єрки Мелоні: що відомо

По | 13.05.2023

13 травня. Todaysdays. В Італії завершилась зустріч прем’єрки Джорджії Мелоні та президента України Володимира Зеленського. Як пише Sky TG24, зустріч відбулась у палаццо Кіджі і тривала 70 хвилин, передає Todaysdays.

Цитата

«Завершилася зустріч прем’єр-міністра Джорджії Мелоні та президента України Володимира Зеленського в палаццо Кіджі. Розмова почалася о 13.05 і тривала годину десять хвилин», — йдеться у повідомленні.

Додамо

За даними ЗМІ, під час зустрічі прем’єр-міністр Джорджія Мелоні, як стало відомо, мала підтвердити тверду підтримку Києва з боку Італії, «всебічну» підтримку її територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України. А також близькість італійського народу до українського народу, відданого захисту спільних цінностей свободи та демократії, які поставлені під загрозу російською війною.

Зустріч двох лідерів, підкреслили італійські джерела, є сигналом високої символічної цінності через те значення, яке Київ надає двостороннім відносинам щодо війни з російською агресією.

Раніше

Президент України Володимир Зеленський повідомив у соцмережах, що у Римі зустрівся з президентом Італії Серджо Маттареллою.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *