Зеленський на саміті Ліги арабських держав зустрівся зі спадкоємцем принцом Саудівської Аравії

По | 19.05.2023

КИЇВ. 19 травня. Todaysdays. Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі Спадкоємним принцом, Прем’єр-міністром Саудівської Аравії Мухаммадом бін Салманом аль Саудом, передає Todaysdays.

Цитата

«Подякував за запрошення взяти участь у саміті Ліги арабських держав як почесний гість. Під час зустрічі ми детально обговорили актуальні двосторонні відносини та питання глобального характеру. Поінформував про безпекову ситуацію в нашій країні та протидію російському агресору. Також розповів про головні елементи української формули миру», — йдеться в повідомленні.

Президент відзначив успішну участь Саудівської Аравії у поверненні з російського полону 10 іноземних військовополонених: «Ми зацікавлені у продовженні спільних зусиль заради звільнення людей».

Зеленський подякував Мухаммаду бін Салману аль Сауду за підтримку територіальної цілісності й суверенітету України та принципову позицію в межах міжнародних організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський звернувся до арабських лідерів у Саудівській Аравії й закликав відмовитись від російського впливу

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *