Тиснемо й спонукаємо, щоб міжнародна підтримка була на окупованій частині Херсонщини – Зеленський

По | 11.06.2023

10 червня. Todaysdays. Президент Володимир Зеленський, що Україна тисне й спонукає, щоб усе ж міжнародні організації, міжнародна підтримка була на тій частині Херсонщини, де зараз окупанти. Про це Зеленський повідомив у відеозверненні, передає Todaysdays.

Цитата

«Зараз, на жаль, бачимо, що на деяких рівнях у світі є просто ганебна байдужість до екоциду й людської трагедії, спричиненої російським терактом на Каховській ГЕС. Коли міжнародні організації, що повинні захищати життя в глобальному масштабі, навіть за тиждень не встигають сформувати й відправити рятувальну місію на окуповану територію, коли деякі світові суб’єкти не наважуються вийти навіть із чіткими та сильними заявами, які б засуджували цей черговий російський злочин війни, терористи просто підживлюються цією слабкістю світу, цією байдужістю – вона їх заохочує», — сказав Зеленський.

Президент зазначив, що «це ми маємо подолати, і подолаємо».

«Тиснемо й спонукаємо, щоб усе ж міжнародні організації, міжнародна підтримка була на тій частині Херсонщини, де зараз окупанти», — повідомив Зеленський.

Доповнення

Верховна Рада ухвалила постанову про звернення до ООН, парламентів та урядів її держав-членів, міжнародних організацій та їх парламентських асамблей через підрив росіянами Каховської ГЕС.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *