Літаки ЗС Канади доставили вже понад 5 тисяч тонн допомоги для України

По | 16.06.2023

16 червня. Todaysdays. Канадські Збройні сили літаками відправили більш як 5000 тонн військової допомоги для України від початку повномасштабного вторгнення рф. Про це повідомила міністерка оборони Канади Аніта Ананд у Twitter, пише Todaysdays.

Деталі 

Йдеться не лише про канадську допомогу, призначену Україні, а й від інших країн.

«Підрозділ ВПС Канади в шотландському Прествіку доставив понад 5 тисяч тонн допомоги, виділеної Україні Канадою, її союзниками та партнерами», — йдеться у публікації Ананд.

Глава оборонного відомства Канади також зазначила, що країна продовжуватиме надавати Україні підтримку, доправляючи такі вантажі.

У дописі зазначається, що протягом цієї транспортної місії Канади в березні 2022 року військові літаки здійснили 392 вильоти, а загальний час, проведений у повітрі, перевищив 3000 годин.

Загалом літаки ВПС Канади транспортували для України допомогу від 21 країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шмигаль зустрівся з Трюдо: Канада буде пліч-о-пліч з Україною під час усіх викликів війни та допоможе у відновленні

Update: the @RCAF_ARC air detachment in Prestwick, Scotland has now delivered over ten million pounds of Ukraine-bound aid donated by Canada, its Allies, and partners.

We’ll continue to #StandWithUkraine by providing this important airlift support. pic.twitter.com/RSW80cWYPD

— Anita Anand (@AnitaAnandMP) June 14, 2023

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *