На різних ділянках є рух уперед: Зеленський про наступальні дії України

По | 14.06.2023

14 червня. Todaysdays. На різних ділянках фронту, зокрема Бахмутського напрямку, є рух вперед українських захисників. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський у своєму традиційному відеозверненні, пише Todaysdays.

Цитата

«І обов’язково – наші воїни, наші герої. Дякую вам усім, хто зараз у бою, хто захищає й просуває вперед наші позиції.

Приміром, Бахмутський напрямок – а це, зокрема, воїни 80-ї окремої бригади ДШВ… На різних ділянках є рух уперед. Я дякую вам! Дякую за надзвичайну хоробрість!», — сказав Глава держави.

Деталі

Зеленський наголосив, що в умовах надзвичайно жорстоких боїв, в умовах авіаційної та артилерійської переваги окупантів, підрозділи ОСУВ «Таврія» просуваються вперед.

«Підрозділи ОСУВ «Таврія» – в умовах надзвичайно жорстоких боїв, в умовах авіаційної та артилерійської переваги окупантів є рух уперед! Дякую, воїни! Дякую за кожен крок і за кожен метр української землі, яка звільняється від російського зла.

Морпіхи 35-ї та 36-ї окремих бригад, 110-та окрема механізована бригада, 128-ма окрема гірсько-штурмова бригада, десантники нашої крутої «Сімдесятдевʼятки», артилеристи 55-ї окремої бригади «Запорізька Січ». Дякую всім вам! Дякую за міцність!», — підкреслив Президент.

Нагадаємо

Заступниця голови Міноборони Ганна Маляр повідомила, що у Сил оборони за 12 червня є просування на трьох напрямках, місцями на Бердянському напрямку — до кілометра, на трьох напрямках тривають бої.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *