Олексій Резніков прибув до Сінгапуру на безпековий форум «Діалог Шангрі-Ла» де вже провів низку зустрічей

По | 02.06.2023

2 червня. Todaysdays. Міністр оборони України Олексій Резніков приїхав до Сінгапуру, щоб взяти участь у безпековому форумі «Діалог Шангрі-Ла», де в перший день, за його словами, «мав плідні розмови» з сінгапурським, австралійським, та новозеландськими колегами, послом США та виконавчим директором саміту, підкресливши, що ключовим пунктом домовленостей стало верховенство права і перемога України», пише Todaysdays.

Цитата

«Розпочав свій перший день тут із зустрічі з міністром оборони Сінгапуру Нг Енг Хен. Я вдячний Сінгапуру за запрошення та всебічну підтримку, яку вони надають Україні. Ця країна відіграє для нас важливу роль. Дуже важливо, що ми маємо спільну мету — просування справедливості», — написав Резніков.

Очільник оборонного відомства повідомив, що «мав плідні розмови» з міністрами оборони Австралії Річардом Марлесом та Нової Зеландії Ендрю Літтлом, підкресливши, що Україна відчуває потужну підтримку цих країн. Також він зустрівся з Джеймсом Крабтрі, виконавчим директором саміту в Азії. 

«Головним пунктом домовленостей на всіх зустрічах є те, що верховенство права має переважати над верховенством сили. Україна повинна виграти цю війну, яку розпочала росія. Нехай так і буде», — підсумував Олексій Резніков.

Доповнення

У Сінгапурі розпочався 20-й масштабний безпековий форум «Діалог Шангрі-Ла» — головний оборонний саміт Азії, який триватиме 2-4 червня. За даними організаторів, у форумі візьмуть участь понад 600 осіб 49 держав світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резніков заявив, що в України є шанси зробити прорив на фронті влітку

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *