Від півночі до півдня України накопичують силу: Зеленський провів нараду щодо підготовки нових українських бригад

По | 02.06.2023

2 червня. Todaysdays. Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо підготовки нових українських бригад, які від півночі до півдня України накопичують силу. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передає кореспондент Todaysdays.

Цитата

«Максимум уваги – ситуації на передовій, у всіх тих точках, де зараз найжорсткіше. Не буду говорити про це детальніше: дії нашої держави, активні дії наших воїнів скажуть те, що потрібно. Окремо провів нараду й щодо підготовки нових наших бригад, тих, які від півночі до півдня нашої держави накопичують силу», — сказав Зеленський.

Додамо

Зеленський відзначив 92-гу окрему механізовану бригаду.

«Усіх воїнів цієї бригади, які надзвичайно стійко захищають Сватівський напрямок та вдало відбивають ворожі атаки, рухаючись уперед. Дякую вам, воїни! Авдіївський напрямок. 110-та окрема механізована бригада. Дякую вам, воїни, за вашу хоробрість та ваше вміння потужно знищувати окупантів. Молодці!» — наголосив Зеленський.

Також він відзначив прикордонників, які з честю захищають державу на передовій разом з усіма нашими силами оборони та безпеки.

«Львівський, Донецький, Житомирський прикордонні загони, які бʼються на фронті. Дякую вам! А також дякую бійцям Чернігівського прикордонного загону, які активно протидіють «Шахедам». Швидкість та влучність наших воїнів критично важливі. Дякую вам, воїни, за вашу швидкість і за вашу влучність!», — зазначив Зеленський.

Окрім того, Президент підписав сьогодні й укази про відзначення воїнів державними нагородами.

«263 військовослужбовці Збройних Сил України»,- додав він.

Доповнення

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський повідомив, що провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де учасники обговорили чотири питання.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *