Залужний напередодні «Рамштайну» провів розмову з генералом Міллі

По | 13.06.2023

13 червня. Todaysdays. Напередодні чергового засідання контактної групи з питань оборони у форматі «Рамштайн» головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний обговорив з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі пріоритети для українського війська, передає Todaysdays.

Деталі

«Провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Розповів про обстановку на фронті. На сході та півдні нашої країни тривають важкі бої оборонного та наступального характеру», — повідомив Залужний.

За його словами, Україна має певні успіхи, реалізовує плани, рухається вперед.

«Напередодні чергового засідання контактної групи з питань оборони у форматі «Рамштайн» обговорили пріоритети для українського війська. Важливо посилити протиповітряну оборону, артилерію і спроможності для контрбатарейної боротьби. Домовилися продовжувати діалог. Дякую генералу Міллі за послідовну і непохитну підтримку України», — розповів Залужний.

Доповнення

Тринадцяте засідання Контактної групи з питань оборони України, яку ще називають зустріччю у форматі «Рамштайн» відбудеться в наступну пʼятницю, 15 червня, а вже наступного дня, 16 червня — засідання міністрів оборони країн НАТО.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *