Зеленський: з початку повномасштабного вторгнення рф вдалось повернути з полону вже 2526 українців

По | 12.06.2023

12 червня. Todaysdays. З початку російського повномасштабного вторгнення з полону вдалося повернути 2526 українців. Про це написав президент України Володимир Зеленський у Telegram і оприлюднив відео зі звільненими напередодні 95 військовими, пише Todaysdays

Деталі

«Щоразу, коли повертаємо наших людей з російського полону, пам’ятаємо про фундаментальну мету: нікого свого, нічого українського ворогу не залишимо. Вчора ми повернули з полону ще 95 наших хлопців, наших воїнів. Загалом за час після 24 лютого минулого року вже повернуто 2526 українців та українок», — написав президент.

Також Зеленський подякував всім, яка займається обмінами. І кожному воїну, який забезпечує для України наявність обмінного фонду для звільнення наших людей.

«Про всіх пам’ятаємо, кожного і кожну шукаємо, всіх маємо повернути. І повернемо!», — заявив президент.

Доповнення

Напередодні Україні вдалося повернути з полону 95 українців. У списку воїни ЗСУ, Нацгвардії, а також прикордонники. Серед них 93 рядових та сержантів і двоє офіцерів. До своїх родин поїхали, зокрема, полонені з Маріуполя, ЧАЕС, острову Зміїний, з-під Бахмута, а також захисники «Азовсталі».

Також вдалося повернути учасників спецоперації, які летіли на гелікоптері в оточений Маріуполь, на «Азовсталь».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *