Глава Дніпропетровської ОВА показав наслідки нічного ворожого обстрілу області

По | 22.05.2023

КИЇВ. 22 травня. Todaysdays. Глава Дніпропетровської області Сергій Лисак показав наслідки обстрілів Іларіонівської громади Синельниківського району, що на Дніпропетровщині. Фото наслідків він опублікував на своїй сторінці у Telegram, передає Todaysdays.

Цитата

«Отакий вигляд має Іларіонівська громада на Синельниківщині після нічного терору. Отакі у ворога «військові» цілі – квартири звичайних цивільних мешканців. Там мирно спали люди. Дорослі й діти, наймолодшому з яких всього десять днів від народження! Й туди полетіло вбивче залізяччя», — написав Лисак.

Деталі

Також глава Дніпропетровської ОВА повідомив, що в громаді «скрізь потрощене житло, знищене майно людей». Багатоквартирні будинки залишилися без лоджій, вікон, дверей і дахів. Розбиті магазини, дитсадок й адмінбудівлі.

За інформацією, наразі в громаді працюють гуманітарні місії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічний обстріл Дніпра: постраждала частина ДСНС, поранений рятувальник

Нагадаємо

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що місто Дніпро у ніч на 22 травня російські війська атакували 16 ракетами різних типів, зокрема 4 крилатими ракетами Х-101/Х-555, та 20 ударними дронами Shahed, знищено всі чотири крилаті ракети Х-101/Х-555 та 20 «шахедів». 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *