Україна вивчає ситуацію, але не має до неї безпосереднього стосунку — Подоляк про події у бєлгородській області рф

По | 22.05.2023

22 травня. Todaysdays. Україна спостерігає за подіями в бєлгородській області рф і вивчає ситуацію, але не має до неї безпосереднього стосунку. Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Twitter, пише Todaysdays.

Цитата

«Єдиною рушійною політичною силою в тоталітарній країні закручених гайок завжди неминуче стає партизанський рух зі зброєю в руках. Україна із цікавістю спостерігає за подіями в бєлгородській області росії та вивчає ситуацію, утім не має до неї безпосереднього стосунку. Як відомо, танки продаються в будь-якому російському військторзі, а підпільні партизанські загони складаються все-таки з громадян росії», — написав Подоляк.

Доповнення

Близько 14:00 легіон «Свобода Росії» та «РДК» заявили, що «звільнили» Козінку бєлгородської області й зайшли в населений пункт Грайворон.

Губернатор бєлгородської області гладков підтвердив, що на територію Грайворонського округу «зайшла ДРГ ЗСУ». За його словами, підрозділи рф та фсб «вживають заходів».

У ГРУ МОУ вказали, що легіон «Свобода Росії» та «РДК» проводять операцію на території бєлгородської області для створення «смуги безпеки» для захисту цивільних українців, і що операцію проводять виключно громадяни росії.

Єдиною рушійною політичною силою в тоталітарній країні закручених гайок завжди неминуче стає партизанський рух зі зброєю в руках. #Україна із цікавістю спостерігає за подіями в Бєлгородській області Росії та вивчає ситуацію, утім не має до неї безпосереднього стосунку. Як відомо,…

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) May 22, 2023

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *