Окупанти вдарили безпілотниками по Покровську на Донеччині

По | 19.05.2023

КИЇВ. 19 травня. Todaysdays. Російські окупанти посеред ночі вдарили безпілотниками по Покровську на Донеччині, поцілити у складські приміщення. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Todaysdays.

Цитата

«Серед ночі росіяни ударили безпілотниками по Покровську — поцілити у складські приміщення», — написав Кириленко у Telegram.

Деталі

За його словами, на Волноваському напрямку 1 людина загинула у Великій Новосілці. Під вогнем Вугледар, Новоукраїнка, Пречистівка та Богоявленка

При цьому за його даними на Донецькому напрямку 7 разів обстріляна Курахівська ТГ — пошкоджено 2 будинки. Зі Смерчів росіяни вгатили по Українську — поранили 2 людей, пошкодили 14 приватних будинків і 13 двоповерхівок. Авдіївка протягом доби зазнавала обстрілів з Градів, артилерії і танків. З артилерії ворог стріляв по Мар’їнці, Георгіївці та Очеретинській ТГ.

«На Горлівському напрямку у Торецьку поранено 2 людини, пошкоджено 5 корпусів лікарні, багатоповерхівку та 8 торгових точок. Ще 1 будинок пошкоджено у Нью-Йорку. У Часовоярській ТГ пошкоджено 4 приватні будинки», — повідомив Кириленко.

Також він повідомив, що на Лисичанському напрямку у Званівській ТГ зруйновано будинок у Верхньокам’янському та крамницю у Переїзному. У Лиманській ТГ пошкоджено будинок у Зарічному.

Доповнення

Російські окупанти за 19 травня вбили ще двох мирних жителів Донецької області. Ще дев’ять людей було поранено.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *