У найближчий час відбудеться прорив наших військ — експерт прогнозує, де буде контрнаступ

По | 30.05.2023

30 травня. Todaysdays. Найближчим часом наші війська будуть здійснювати прорив фронту, про це у коментарі Todaysdays заявив військовий експерт Роман Світан.

Цитата

«Ті механізми, які були задіяні ЗСУ: рух військ, розвідка боєм, розгортання, переміщення – це робиться тільки перед проривами. Найближчим часом буде кілька проривів», — сказав Todaysdays Роман Світан.

Серед можливих напрямків контрнаступу військовий експерт називає наступні: вздовж Сіверського Донця у бік Луганська, з-під Вугледара на Маріуполь, з Оріхова на Мелітополь та з Гуляйполя на Бердянськ.

Але звісно, останнє слово за вищим військовим керівництвом.

«Залежно від завдань, від задуму Верховного Головнокомандувача, буде обрано один основний та пара другорядних напрямків. Я думаю, найближчим часом ми побачимо рух наших військ», — запевняє військовий експерт Роман Світан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський заявив, що строки просування військ України затверджено

Доповнення

Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов у інтерв’ю BBC заявив, що Україна готова розпочати довгоочікуваний контрнаступ проти російських військ. Водночас він не став називати конкретних дат, і попередив, що українська влада «не має права на помилку» щодо цього рішення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *