«Леопардам» подобається українській клімат»: Резніков обговорив з міністром оборони Німеччини військову співпрацю

По | 03.06.2023

3 червня. Todaysdays. Міністр оборони України Олексій Резніков зустрівся в кулуарах оборонного саміту «Діалог Шангрі-Ла» в Сінгапурі з Міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом. Про це написав Резніков у своєму Twitter, пише Todaysdays.

Цитата

«Діалог Шангрі-Ла» у Сінгапурі надає чудову можливість синхронізувати наші годинники з нашими міжнародними партнерами. Чудово поспілкувався з моїм німецьким колегою Борисом Пісторіусом.

Ми обговорили ситуацію на полі бою та наші подальші кроки у військовій співпраці. Вдячний за участь Німеччини в танковій коаліції – «Леопардам» подобається наш український клімат.

Дякуємо німецькому уряду та народу за непохитну підтримку!», — написав Резніков.

Доповнення

Міністр оборони України Олексій Резніков приїхав до Сінгапуру, щоб взяти участь у безпековому форумі «Діалог Шангрі-Ла», де в перший день, за його словами, «мав плідні розмови» з сінгапурським, австралійським, та новозеландськими колегами, послом США та виконавчим директором саміту, підкресливши, що ключовим пунктом домовленостей стало верховенство права і перемога України.

Крім того, він зустрівся й з Міністром оборони США Ллойдом Остіном. Очільник оборонного відомства України підкреслив, що «українсько-американське партнерство міцне» і робота над відновленням миру у Європі триває.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *