Робота над відновленням миру в Європі триває: Резніков зустрівся з Остіном на оборонному саміті в Сінгапурі

По | 02.06.2023

2 червня. Todaysdays. Міністр оборони України Олексій Резніков зустрівся в кулуарах оборонного саміту «Діалог Шангрі-Ла» в Сінгапурі з Міністром оборони США Ллойдом Остіном. Очільник оборонного відомства України підкреслив, що «українсько-американське партнерство міцне» і робота над відновленням миру у Європі триває, про це він повідомив у Twitter, пише Todaysdays.

Цитата

«Я був радий зустрітися з моїм американським колегою і великим другом Ллойдом Остіном III в кулуарах «Діалог Шангрі-Ла».Українсько-американське партнерство міцне. Ми продовжимо працювати задля забезпечення перемоги України та відновлення миру в Європі», — написав Резніков.

Доповнення

У Сінгапурі розпочався масштабний 20-й безпековий форум «Діалог Шангрі-Ла», який триватиме 2-4 червня. За даними організаторів, у форумі візьмуть участь понад 600 осіб 49 держав світу.

Міністр оборони України Олексій Резніков приїхав до Сінгапуру, щоб взяти участь у безпековому форумі «Діалог Шангрі-Ла», де в перший день, за його словами, «мав плідні розмови» з сінгапурським, австралійським, та новозелндським колегами, послом США та виконавчим директором саміту, підкресливши, що ключовим пунктом домовленостей стало «верховенство права» і «перемога України».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резніков: Швеція долучилася до «танкової коаліції»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *