Зеленський: кожен шлях постачання росії компонентів для «Калібрів» — шлях посилення терору

По | 15.06.2023

15 червня. Todaysdays. Президент України Володимир Зеленський в своєму традиційному відеозверненні зазначив, що кожен шлях постачання росії компонентів для «Калібрів» з інших країн — це шлях посилення терору, пише Todaysdays.

Цитата

«Продовжуємо й нашу комунікацію з партнерами щодо російського ракетного виробництва. Сьогодні російські нелюди завдали чергових ракетних ударів по Одесі – з «Калібрів». Десятки компонентів цих «Калібрів» поставлені в росію з інших країн. Очевидно, що кожен такий шлях постачання – це шлях посилення терору. Світ має інструменти, щоб перекрити всі подібні шляхи – з кожної країни, від кожної компанії, чиї компоненти використовуються російськими виробниками ракет», — наголосив Президент.

Доповнення

Зеленський додав, що підписав нові укази про відзначення українських воїнів державними нагородами, зокрема й воїнів Повітряних сил. Крім того, нагородами відзначені розвідники та військовослужбовці Збройних Сил – бойових бригад і підрозділів. Загалом нагородами відзначений 331 воїн.

«Будь ласка, завжди пам’ятайте, що ми всі в Україні зобов’язані своїм життям тим, хто став на захист життя нашого народу й незалежності. Повага до наших воїнів, повага до рідних наших воїнів, повага до дружин і чоловіків усіх тих, хто став на захист держави, – це безумовно. Вдячність цим людям – це безумовно. Україна вміє бути вдячною, і це варто показувати щодня», — підсумував Глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: одна з ракет, що вдарила по Кривому Рогу, містила компоненти з інших країн

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *