«Жодної руїни в Україні не залишиться»: Зеленський про відновлення країни

По | 15.06.2023

15 червня. Todaysdays. Жодної руїни в Україні не залишиться — все буде відбудовано та відновлено. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський в своєму традиційному відеозверненні, передає Todaysdays.

Деталі

Президент України зазначив, що протягом усього тижня йде предметна підготовка до Конференції з відновлення України, яка вже наступного тижня відбудеться в Лондоні.

«Це буде вагомий захід, дуже представницький, який об’єднає і політичні, і бізнесові зусилля заради відновлення нашої країни та нормального життя наших людей. Ключовий український принцип – простий і справедливий, а саме: жодної руїни в Україні не залишиться. Все відбудуємо, все відновимо, і вже точно знаємо, які кроки в якому таймінгу та якими силами потрібно зробити, щоб перемогти російську агресію й нашою відбудовою. Коли руїни зникають, то програє не просто агресор, а сама ідея агресії. І це буде», — наголосив Зеленський.

Він додав, що готуючись до цієї лондонської конференції, щодня проводяться тривалі й глибокі підготовчі наради із залученням всіх потрібних державних інституцій різного рівня.

«Робимо все, щоб під наше бачення, українське бачення – як і завжди, змістовне – був підготовлений і відповідний рівень міжнародних домовленостей», — підкреслив Глава держави.

Нагадаємо

Європейська комісія та Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) погодили надання гарантії ЄС, яка дасть змогу ЄІБ виділити Україні нові кредити обсягом 100 млн євро на швидке відновлення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *